Ez az oldal cookie-kat használ, szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

A szélvédő NANO védelme alkalmazásának folyamata

  • A kezelés előtt a felületnek tökéletesen tisztának és zsírmentesnek kell lennie, hogy a védelem közvetlenül az anyag felületére kötődjön. Ez a lépes rendkívül fontos, mivel közvetlenül befolyásolja a hatást, amit az alkalmazással elérhet, valamint hatással van a védelem élettartamára is, ezért ne becsülje alá!
  • A tisztításhoz a kínálatunkban található tisztítók használatát javasoljuk, de használhat hagyományos tisztítószereket is, amelyek nem hagynak a felületen semmilyen maradékot vagy védőréteget. Az elért hatás azonban gyengébb lehet és az élettartam rövidebb, mivel az Ön tisztítószerei nem alkalmasak erre a célra. Győződjön meg arról, hogy az Ön által választott tisztítószer nem hagy a felületen semmilyen réteget leöblítés után, különben a NANO védelem nem tud megfelelően összekötődni a felülettel. Különösen a zsíros maradványok vagy eltérő védőrétegek és hasonlók.
  • A védelem alkalmazásának, valamint a nanovédelem és a kezelt felület összekötésének 24 órán át és 3°C-30°C –nál kell lezajlania. Az alkalmazásnál védőkesztyű viselését javasoljuk. Ha a védelem kint van alkalmazva, 24 órán át nem eshet az eső.
  • A száradás után körkörös mozdulatokkal alkalmazza a védőszert a felületre, az egyik mellékelt nem szőtt textília segítségével. A második textíliával, ha szükséges, enyhén fényezze ki a felületet. Javasoljuk, hogy ily módon járjon el, a felület kisebb részeinként (kb. 30x30cm vagy 20x20cm). Kis mennyiségű védelmet igényel (5-10ml/m2).
  • A kezelést követően, a vízálló hatás néhány óra elteltével jelenik meg. A kopásállóság, a vegyi ellenállás és a „könnyen tisztítható" hatás 24 óra elteltével jelenik meg, amikor a védelem már teljesen megkötött és megkeményedett.
  • A hatás tesztelését 24 óra elteltével javasoljuk. Az utógondozást pH semleges tisztítószerekkel ajánljuk (azokat is, amelyek felületaktív anyagokat tartalmaznak). Amennyiben további kérdései vannak, nézze meg a gyakran ismételt kérdéseket, vagy ne habozzon, és lépjen kapcsolatba velünk.

Videó manuál