Ez az oldal cookie-kat használ, szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

A NanoProm termékek gyakorlatban

A NanoProm cég meghozta Önnek a NANO termékeket, amelyek ezt a forradalmian új technológiát használják és a személyre szabott alkalmazásnak a végfelhasználók számára - „csináld magad“ köszönhetően, a használatukat gond nélkül képes kezelni Ön is. Együttműködve különösen Németországbeli kutatókkal és szakértőkkel, meghoztuk Önnek az innovatív és magas minőségű termékeket.

 

Nézze meg a videót, amelyen látható, mit tudnak a NANO termékek

 

 

Kattintson az alábbi linkre és látni fogja a termékeket aszerint, hogy hol lehet használni őket.

A NanoProm termékek használatának lehetőségei

 

Változtassa meg a világot maga körül és fedezze fel a nano termékek lehetőségeit!

Ezen az oldalon található termékek SiO2 nanorészecskék segítségét használják a felületek tisztítására, kezelésére, védelmére és impregnálására, valamint találhatók itt antibakteriális thermo ruházatok is, amelyek az ezüst nanorészecskéinek pozitív tulajdonságait használják fel.

A kezelt felület új tulajdonságokat szerez, mint például a nagyobb vízállóság (hidrofóbia – létrehozza a lótusz levél hatást), olaj ellenállás (oleofóbia) és ellenáll az egyéb folyadékoknak is. A Nano védelem meghosszabítja a kezelt felületek élettartamát és csökkenti a baktériumok jelenlétét és szaporodását. Az UV stabilitásnak köszönhetően, valamint a mindennapi tisztítószerek és kopás szembeni ellenálló képességének a védelem élettartama hosszútávú, akár hónapok és évek folytán is. A felület külseje, lélegző képessége nem változik és érintésre is változatlan.

 

A láthatatlan nano védőréteg létrehoz

  • Egy hidrofób és oleofób réteget, amely védi a felületet és meghosszabítja az élettartamát. Nézze meg az alábbi videót, hogyan is működik a Szélvédő Nano védelme – Láthatatlan nano ablaktörlők.
  • A „könyen tisztítható“ hatást – a szennyeződések, mint például a vízkő, por, foltok, zsír és mások nem képesek a felületre tapadni olyan mértékben, mivel a felület és a szennyeződés között védőréteg található.
  • Az „öntisztító“ hatást – annak a ténynek köszönhetően, hogy a szennyeződések a nano vedőrétegen találhatók, így az eső illetve vízsugár egyedül elmossa a szennyeződések nagy részét az egyes felületekről. E hatás bemutatását megtekintheti a következő linken Öntisztító hatás.

 

 

Nanotechnológia az antibakteriális funkcionális ruházatban

Meghoztuk Önnek a minőségi antibakteriális funkcionális thermo fehérneműt, amelynek szálaiban az ezüst nanorészecskéi találhatók. Ez a funkcionális textil, kombinálva a textiliparban mozgó nanotechnológia szakértőktől származó minőségi anyagokkal, gondoskodik a termék következő tulajdonságairól:

  • állandó antibakteriális és antimikrobiális funkció,
  • hosszútávú védelem szagok ellen. A termékek néhány napig szagtalanok, így nem szükséges mosni minden használat után – így időt és pénzt takarít, ráadásul a a környezetet is kíméli,
  • garantált a higiénikus tisztaság érzése,
  • a termékek nem igényelnek vasalást,
  • jobban ellenáll a zsírok, olajok és savakkal szemben.