Ez az oldal cookie-kat használ, szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Rólunk

Mi egy cég vagyunk, amely Németországbeli kutatókkal és szakértőkkel működik együtt a felületi kezelés, felület finomítása és védelme területén, valamint szinte minden folyadék szembeni felületi impregnálás területén.

 

Célunk, hogy az emberek többet tudjanak meg a nanotechnológia alapú felületi kezelés új módjairól. A cégünk célja, hogy erős részesei legyünk a nanotechnológia fejlődésében és fejlesztésében Szlovákiában és a környező országokban. Építeni szeretnénk Önöknek egy olyan márkát, amely egyenértékű lesz a minőséggel és a forradalmian új technológia felhasználásával. Termékeink időt és pénzt takarítanak meg, valamint növelik a biztonságát az autós közlekedésnél.

 

Amennyiben specifikus követelményei vannak a felület védelmének és kezelésének szemben, kérjük, forduljon hozzánk és együtt megoldást fogunk találni az Ön problémájára. A nanotechnológia felhasználásának lehetőségei, akár a gyártásban, az értékesítésnél, de a szolgáltatások és a tisztító cégek területén is, sokkal nagyobbak, mint ezen az oldalon szereplő lehetőségek. Arra törekszünk, hogy bővítsük a termékpalettánkat úgy, hogy ennek az innovatív technológiának a lehető legtöbb előnyét elhozzuk Önöknek.