Ez az oldal cookie-kat használ, szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Fizetési módok

Fizetés utánvéttel

Fizetni a megrendelés átvételekor fog a futárnak vagy a postai kézbesítőnek. Ez a módszer még nem lehetséges személyes átvételnél a cég székhelyén. A pótdíj az utánvételért 300 Ft.

Fizetés banki átutalással

Miután kiválasztotta ezt a fizetési módot és megerősítette a megrendelést, elküldjük Önnek a szükséges utasításokat, amelyek szükségesek a fizetés végrehajtásához. A számlaszámot, az átutalás egyedi azonosítóját és a címzettnek szánt üzenetet látni fogja közvetlenül az oldalon és el lesznek küldve az Ön e-mail címére is. Az áruért előre fizet a számlánkra, amely az ERSTE bankban van vezetve. Az összeg beérkezése után értesítjük Önt e-mailben. Az árut azonnal elküldjük az összeg beérkezése után, ha raktáron van.

Fizetés bankkártyával vagy PayPal számla keresztül

Ez a fizetési mód lehetővé teszi, hogy az áruért közvetlenül a bankkártyájával fizessen, vagy ha létrehozott egy PayPal számlát, csak jelentkezzen be és erősítse meg a fizetés elküldését. A megrendelés megerősítése után át lesz irányítva a PayPal társaság oldalára, ahol eldöntheti, hogy bejelentkezik a PayPal számlájába, vagy kártyájával fog fizetni online.

Biztonságos a PayPal keresztül történő fizetés?

  • A PayPal keresztül történő fizetés az egyik legbiztonságosabb és a leginkább elterjedt a világon. Amikor bejelentkezik a PayPal oldalra, ellenőrizve van, hogy az Ön böngészője támogatja-e a biztonságos kommunikáció legmagasabb opcióit. Minden kommunikáció egy 168 bites kulcsal van védve. Az Ön személyes adatai védve vannak mind fizikailag, mind elektronikusan.