Ez az oldal cookie-kat használ, szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
Antibakteriális férfi fekete rövid ujjú póló An-Atomic Nagyobb

Antibakteriális férfi rövid ujjú póló Nanobodix An-Atomic

Antibakteriális, anatómiailag formált férfi rövid ujjú póló finom polipropilén kötésből, amely az ezüst nanorészecskéit tartalmazza, elvezeti az izzadságot és a testnek optimális hőérzetet biztosít.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Szállító raktárján

9 042 Ft‎

Antibakteriális férfi póló Nanobodix An-Atomic

Anatómiailag kialakított és testhezálló funkcionális Nanobodix An-Atomic ruhanemű férfiak számára. A szabása maximálisan a testalkathoz van igazítva, jól tartja a formáját és sziluettjét. Finom polipropilén kötésből készült, amely az ezüst nanorészecskéit tartalmazza (nanotechnológia). Elvezeti az izzadságot, biztosítja az optimális hőérzetet sportolásnál, munkában, szabadidőben, utazásnál is és hosszan tartó tisztaságérzetet nyújt.

 

Funkcionális ruhanemű mindenkinek, aki megszerette a sportolást és fizikai tevékenységeket hideg időben, vagy az olyan utazást, amikor a hőmérsékletek változnak, például tavasszal és ősszel. Szintén alkalmas mindenféle szabadtéri könnyű fizikai tevékenységhez, kirándulásokhoz vagy sétákhoz.

A Nanobodix An-Atomic póló kötése és anyaga

A használt finom polipropilén szál nem nedvszívó, ezáltal elvezeti az izzadságot a kötés felületére, nem hűti a bőrt és optimális hőérzetet biztosít a testnek. Kellemes és könnyű anyagból készült, gyorsan szárad és ellenáll a szennyeződéseknek. Az anyag 9x erősebb, mint a pamut, így jobban ellenáll a mechanikai kopásnak. Lapos varratok használata és összességében a ruhanemű magas szintű kivitelezése hosszú élettartamot és használati értéket biztosít.

Nanotechnológia a póló gyártásánál

A hatóanyagok, azaz az ezüst ionjai, a szál egészében megtalálhatók, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát. Az ezüst aktívan elpusztítja a szívós baktériumokat is és csökkenti ezek szaporodását, ezáltal folyamatos, hosszú távú védelmet nyújt a szagok ellen. Termékeinket nem kell minden használat után mosni, így aktívan hozzájárul a környezet védelméhez, közben időt és pénzt takarít meg.

Az An-Atomic póló alkalmas

síelés, snowboard, motorsportok, munkavégzés, szabadidő és utazás, téli sportok, vízi sportok, túrázás és egyéb szabadtéri tevékenységek hidegebb évszakokban.

 

Alkalmas a következő környezeti hőmérsékletnél:

 • enyhe
 • hűvös

Alkalmas fizikai tevékenységnél:

 • alacsony
 • közepes

A férfi antibakteriális póló tulajdonságai

 • aktívan elpusztítja a szívós baktériumokat is
 • megakadályozza a szagok kialakulását
 • testhezálló anatómiai szabás
 • nem nyomó lapos varratok
 • kellemes és könnyű anyag
 • elvezeti az izzadságot és nem hűt
 • gyorsan száradó és szennyeződés ellenálló
 • ellenáll a mechanikai kopásnak
 • 9x erősebb, mint a pamut
 • hosszú élettartam és használati érték
 • nem szükséges mosni minden használat után

 

Ezt a terméket első rétegként ajánljuk viselni nem nedvszívó hőszigetelő rétegek alá, hűvös időben (0/15 ° C) kevés testmozgásnál vagy nagyon hideg időben (-10 / -20 ° C) nagyobb testmozgásnál.

 

Az optimális funkcionalitás eléréséhez javasoljuk:

hideg időjárásban mindig őrizze meg az egyes rétegek rendszerét:

 

1.réteg - antibakteriális funkcionális ruhanemű

izzadság elvezetése a bőrről, hőmérséklet szabályozás, baktériumok szaporodásának és az azt követő szagok megszüntetése

2.réteg - nem nedvszívó hőszigetelő ruházat

szállítja a gőzt a testtől, véd a hideg ellen

3.réteg - nem átázó gőzáteresztő ruházat

felszabadítja a gőzt a hőszigetelő rétegről, véd a szél, külső nedvesség vagy eső ellen

A póló gyártásánál használt anyag

NanoAgent An-Atomic (100% polipropilén nanoAg-al - ezüst nanorészecskéi) anyagból készült, azaz állandó és nem lemosható védelemmel baktériumok és az azt követő szagok ellen. Hosszan tartó tisztaságérzetet biztosít Önnek.

Tulajdonképpen miért polipropilén?

A polipropilénből készült termékek ellenállnak a víznek, szervetlen savaknak, lúgoknak és sóknak. A termékek tehát ellenállnak az agresszív környezetnek, amely azután keletkezett, nem változik a külsejük, nem keletkeznek rajtuk foltok és színtartóak. A polipropilén nagyon jó ellenáll az UV sugárzásnak is.

 

A polipropilén-nek nagyon alacsony a nedvszívó képessége, könnyebb, mint a víz és úszik rajta. Az alacsony nedvszívás eredményezi a nagyon gyors száradást. A polipropilén szálból készült termékek kapiláris csatornácskákon át szállítják a vízgőz molekuláit. A termék kötési módszere biztosítja az izzadság azonnali elvezetését a bőrről.

 

Póló gondozása

 

Mérettáblázat

Értékelés 
20.03.2019

  Értékelés 
  26.11.2016

   Értékelés 
   22.09.2016

   Futni szoktam benne, valóban elvezeti az izzadságot, kényelmes póló.

    Írd meg véleményed !

    Írd meg véleményed

    Antibakteriális férfi rövid ujjú póló Nanobodix An-Atomic

    Antibakteriális férfi rövid ujjú póló Nanobodix An-Atomic

    Antibakteriális, anatómiailag formált férfi rövid ujjú póló finom polipropilén kötésből, amely az ezüst nanorészecskéit tartalmazza, elvezeti az izzadságot és a testnek optimális hőérzetet biztosít.

    Írd meg véleményed

    Hasonló termékek ugyanezen kategóriában: 23