Ez az oldal cookie-kat használ, szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Kényelmes női póló Nanobodix Comfort

Antibakteriális kényelmes női rövid ujjú póló hétköznapi viselésre. A nanotechnológiának köszönhetően biztosítja az optimális hőérzetet, megakadályozza a kellemetlen szagok és az izzadságfoltok kialakulását.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Szállító raktárján

8 782 Ft‎

Kényelmes női póló Nanobodix Comfort

Különösen vékony és könnyű funkcionális ruhanemű nők számára. A rugalmassága miatt feszesen odatapad a bőrhöz és létrehoz egy "második bőrt". Funkcionális ruhanemű mindenkinek, aki megszerette a sportolást és mozgást nyáron, melegebb időben és csarnokokban, vagy az olyan utazást, ahol az enyhe hőmérséklet változik. Szintén alkalmas mindenféle intenzív fizikai tevékenységhez hideg időben, amikor a test maga is kellően bemelegszik.

Nanotechnológia a póló gyártásánál

A puha polipropilénből készült finom kötés az ezüst nanorészecskéit tartalmazza (nanotechnológia). A hatóanyagok, azaz az ezüst ionjai, a szál egészében megtalálhatók, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát. Az ezüst aktívan elpusztítja a szívós baktériumokat is és csökkenti ezek szaporodását, ezáltal folyamatos, hosszú távú védelmet nyújt a szagok ellen.

A Nanobodix Comfort póló kötése és anyaga

A használt finom polipropilén szál nem nedvszívó, ezáltal elvezeti az izzadságot a kötés felületére, nem hűti a bőrt és optimális hőérzetet biztosít.

 

Elvezeti az izzadságot és biztosítja az optimális hőérzetet sportolásnál, munkában, szabadidőben és utazásnál. Hosszan tartó tisztaságérzetet biztosít. Kellemes és könnyű anyagból készült, gyorsan szárad és ellenáll a szennyeződéseknek. Az anyag 9x erősebb, mint a pamut, így jobban ellenáll a mechanikai kopásnak. Lapos varratok használata és összességében a ruhanemű magas szintű feldolgozása hosszú élettartamot és használati értéket biztosít.

 

Termékeinket nem kell minden használat után mosni, így aktívan hozzájárul a környezet védelméhez, közben időt és pénzt takarít meg.

A Comfort póló alkalmas

sportolás és mozgás nyáron, melegebb időben, sportolás sportcsarnokban, utazás, munkavégzés, alkalmas a változó enyhe időjárásban.

 

Szintén alkalmas mint az egyik réteg az intenzív fizikai tevékenységeknél hideg időben, amikor a test maga is kellően bemelegszik (kerékpározás, nordic walking, snowboard, motorsportok, síelés, szabadidő, téli sportok, túrázás, vízi sportok, trekking, séta a természetben és minden más szabadtéri tevékenység).

 

Ezt a terméket enyhe időben 0°C felett, mint első réteg javasoljuk viselni.

 

Alkalmas a következő környezeti hőmérsékletnél:

 • enyhe
 • hűvös

Alkalmas fizikai tevékenységnél:

 • közepes
 • magas

A kényelmes női póló tulajdonságai

 • aktívan elpusztítja a szívós baktériumokat is>
 • megakadályozza a szagok kialakulását
 • testhezálló anatómiai szabás
 • nem nyomó lapos varratok
 • kellemes és könnyű anyag
 • elvezeti az izzadságot és nem hűt
 • gyorsan száradó és szennyeződés ellenálló
 • ellenáll a mechanikai kopásnak
 • 9x erősebb, mint a pamut
 • hosszú élettartam és használati érték
 • nem szükséges mosni minden használat után

 

Az optimális funkcionalitás eléréséhez javasoljuk:

hideg időjárásban mindig őrizze meg az egyes rétegek rendszerét:

 

1.réteg - antibakteriális funkcionális ruhanemű

izzadság elvezetése a bőrről, hőmérséklet szabályozás, baktériumok szaporodásának és az azt követő szagok megszüntetése

 

2.réteg - nem nedvszívó hőszigetelő ruházat

szállítja a gőzt a testtől, véd a hideg ellen

 

3.réteg - nem átázó gőzáteresztő ruházat

felszabadítja a gőzt a hőszigetelő rétegről, véd a szél, külső nedvesség vagy eső ellen

A póló gyártásánál használt anyag

NanoAgent Comfort (100% polipropilén nanoAg-al - ezüst nanorészecskéi) anyagból készült, azaz állandó és nem lemosható védelemmel baktériumok és az azt követő szagok ellen. Hosszan tartó tisztaságérzetet biztosít Önnek.

Tulajdonképpen miért polipropilén?

A polipropilénből készült termékek ellenállnak a víznek, szervetlen savaknak, lúgoknak és sóknak. A termékek tehát ellenállnak az agresszív környezetnek, amely azután keletkezett, nem változik a külsejük, nem keletkeznek rajtuk foltok és színtartóak. A polipropilén nagyon jó ellenáll az UV sugárzásnak is.

 

A polipropilén-nek nagyon alacsony a nedvszívó képessége, könnyebb, mint a víz és úszik rajta. Az alacsony nedvszívás eredményezi a nagyon gyors száradást. A polipropilén szálból készült termékek kapiláris csatornácskákon át szállítják a vízgőz molekuláit. A termék kötési módszere biztosítja az izzadság azonnali elvezetését a bőrről.

 

Póló gondozása

 
Mérettáblázat

Értékelés 
11.06.2019

  Értékelés 
  19.10.2017

  Jen samé pro, lehký pohodlný materiál.

   Értékelés 
   12.07.2016
   Zatiaľ spokojná

   Toto tričko mi úplne vyhovuje pri športe. Nie je mi v ňom zbytočne teplo.

    Írd meg véleményed !

    Írd meg véleményed

    Kényelmes női póló Nanobodix Comfort

    Kényelmes női póló Nanobodix Comfort

    Antibakteriális kényelmes női rövid ujjú póló hétköznapi viselésre. A nanotechnológiának köszönhetően biztosítja az optimális hőérzetet, megakadályozza a kellemetlen szagok és az izzadságfoltok kialakulását.

    Írd meg véleményed

    Hasonló termékek ugyanezen kategóriában: 23