Ez az oldal cookie-kat használ, szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.

Férfi hosszú ujjú thermo póló Nanobodix Wooler

Az anatómiailag formált hosszú ujjú póló merinó gyapjúval biztosítja Önnek az optimális hőérzetet. A nanotechnológiának köszönhetően antibakteriális hatású, elpusztítja a baktériumokat és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Ez a termék jelenleg nincs raktáron

14 456 Ft‎

-5%

15 217 Ft‎

Antibakteriális férfi thermo póló Nanobodix Wooler

Öltözzön fel melegen! Ebben a sorozatban található termékek két nagyon fontos követelményt párosítanak annak érdekében, hogy a testnek megfelelő hőérzete legyen nagyon hideg időben is - az alsó réteg polipropilén szálból azonnal elvezeti az izzadságot a bőrről és a felső réteg a finom merinó gyapjú fonalból biztosítja a szükséges hőérzetet. Éppen a merinó gyapjú kiválóan képes izolálni a kialakult hőt. Ennek köszönhetően kiváló hőszigetelő tulajdonságai vannak.

 

Ez a termék mindenhol érvényesül, aho melegen kell maradni akkor is, ha nem végez nagy fizikai aktivitást. Az ezüst nanorészecskéi (nanotechnológia) aktívan elpusztítják a baktériumokat, ezáltal megakadáyozzák a szagok kialakulását. A jelentős anatómiai kivitelezés és a nem nyomó lapos varratok megerősítik a viselő kényelmét.

A Nanobodix Wooler thermo póló kötése és anyaga

A kötés alsó oldalán használt finom polipropilén szál nem nedvszívó, ezáltal elvezeti az izzadságot a kötés felületére, nem hűti a bőrt és optimális hőérzetet biztosít. A hatóanyagok, azaz az ezüst ionjai, a szál egészében megtalálhatók, biztonságosak, nem irritálják a bőrt és nem okoznak allergiát.

Nanotechnológia a póló gyártásánál

Az ezüst aktívan csökkenti a baktériumok szaporodását, ezáltal folyamatos, hosszú távú védelmet nyújt a szagok ellen. A második réteg, amely finom merinó gyapjúból van, hőszigetelőként szolgál. Ez az alsónemű ezért jó választás nagyon hideg vagy fagyos időben. Termékeinket nem kell minden használat után mosni, így aktívan hozzájárul a környezet védelméhez, közben időt és pénzt takarít meg.

A Wooler thermo póló alkalmas

extrém síelés, motorkerékpározás, munkavégzés hideg raktárokban és csarnokokban, vadászat, halászat, téli sportok, trekking, téli túrázás és egyéb szabadtéri tevékenységek télen és nagyon hideg időben, hideg időben, amikor a hőmérséklet változik, például tavasszal vagy ősszel. Szintén alkalmas minden könnyű fizikai tevékenységhez a természetben, kirándulásokhoz és sétákhoz az erdőben. Megállja a helyét ott is, ahol nem lehet végezni fizikai aktivitást.

 

Alkalmas a következő környezeti hőmérsékletnél:

 • enyhe
 • hűvös
 • nagyon hideg

Alkalmas fizikai tevékenységnél:

 • alacsony
 • közepes

A férfi antibakteriális póló tulajdonságai

 • aktívan elpusztítja a szívós baktériumokat is
 • megakadályozza a szagok kialakulását
 • testhezálló anatómiai szabás
 • nem nyomó lapos varratok
 • kellemes és könnyű anyag
 • elvezeti az izzadságot és nem hűt
 • gyorsan száradó és szennyeződés ellenálló
 • ellenáll a mechanikai kopásnak
 • 9x erősebb, mint a pamut
 • hosszú élettartam és használati érték
 • nem szükséges mosni minden használat után

 

Ezt a terméket első rétegként javasoljuk viselni nem nedvszívó hőszigetelő rétegek alá hideg időben (0 / -10 ° C) alacsony fizikai aktivitásnál, vagy nagyon hideg időben (-10 / -30 ° C) fokozott fizikai aktivitásnál.

 

Az optimális funkcionalitás eléréséhez javasoljuk:

hideg időjárásban mindig őrizze meg az egyes rétegek rendszerét:

 

1.réteg - antibakteriális funkcionális ruhanemű

izzadság elvezetése a bőrről, hőmérséklet szabályozás, baktériumok szaporodásának és az azt követő szagok megszüntetése

 

2.réteg - nem nedvszívó hőszigetelő ruházat

szállítja a gőzt a testtől, véd a hideg ellen

 

3.réteg - nem átázó gőzáteresztő ruházat

felszabadítja a gőzt a hőszigetelő rétegről, véd a szél, külső nedvesség vagy eső ellen

A póló gyártásánál használt anyag

NanoAgent Wooler (20% Merinó gyapjú, 80% polipropilén nanoAg-al - ezüst nanorészecskéi) anyagból készült, azaz állandó és nem lemosható védelemmel baktériumok és az azt követő szagok ellen. Hosszan tartó tisztaságérzetet biztosít Önnek.

Tulajdonképpen miért polipropilén?

A polipropilénből készült termékek ellenállnak a víznek, szervetlen savaknak, lúgoknak és sóknak. A termékek tehát ellenállnak az agresszív környezetnek, amely azután keletkezett, nem változik a külsejük, nem keletkeznek rajtuk foltok és színtartóak. A polipropilén nagyon jó ellenáll az UV sugárzásnak is.

 

A polipropilén-nek nagyon alacsony a nedvszívó képessége, könnyebb, mint a víz és úszik rajta. Az alacsony nedvszívás eredményezi a nagyon gyors száradást. A polipropilén szálból készült termékek kapiláris csatornácskákon át szállítják a vízgőz molekuláit. A termék kötési módszere biztosítja az izzadság azonnali elvezetését a bőrről.

 

Póló gondozása

 
Mérettáblázat

Értékelés 
11.10.2019

  Értékelés 
  14.01.2019

   Értékelés 
   11.01.2018

    Értékelés 
    16.03.2017

     Értékelés 
     03.02.2017

      Értékelés 
      17.01.2017

      Nagyon jó póló, csak ajánlani tudom. :)

       Értékelés 
       12.01.2017

        Írd meg véleményed !

        Írd meg véleményed

        Férfi hosszú ujjú thermo póló Nanobodix Wooler

        Férfi hosszú ujjú thermo póló Nanobodix Wooler

        Az anatómiailag formált hosszú ujjú póló merinó gyapjúval biztosítja Önnek az optimális hőérzetet. A nanotechnológiának köszönhetően antibakteriális hatású, elpusztítja a baktériumokat és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

        Írd meg véleményed

        Hasonló termékek ugyanezen kategóriában: 23