Ez az oldal cookie-kat használ, szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
Alacsonyabb ár! Hőszigetelő galléros férfi felső NanoBodix ColdBraker Nagyobb

Hőszigetelő galléros férfi felső NanoBodix ColdBraker

Kiváló minőségű fekete galléros férfi felső a jobb hőérzet érdekében. A felső biztosítja az izzadság és nedvesség elvezetését, kényelmet és a hőérzetet hideg időben is. Kényelmes és minőségi anyagokból készült, mint a poliamid és a Lycra.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Szállító raktárján

19 714 Ft‎

-1 280 Ft‎

20 994 Ft‎

Fekete galléros férfi felső NanoBodix ColdBraker sorozatból

Kiváló minőségű funkcionális hőszigetelő férfi felső ColdBraker kötésből - rugalmas anyagból, amely ellenáll a kopásnak, alkalmas sportolásra, kültéri vagy munka tevékenységekhez, amelyeket hideg időben is szeretne végezni, vagy olyan időjárásban, amikor a hőmérsékletek jelentősen változnak. A magas gallér megvédi Önt az erős széltől és melegen tart.

 

A felső nagyon jól szolgál mint felső ruházat kissé hűvös, száraz időben. A melegnek, amelyt mi magunk hozunk létre, különösen hideg időben közel kell maradnia a testnél. A ColdBraker anyag finoman fésült hátoldala melegen tartja Önt. A robusztus poliamid és az elasztán rugalmas szálai ötvözetének köszönhetően a fekete férfi felső viselése kényelmes.

 

Az anyag lélegző, elvezeti az izzadságot és a nedvességet a felületre és optimális hőérzetet biztosít. A szervezete nem hevül túl még magasabb teljesítménynél sem. A kötés sűrű szerkezete és a sima felületnek köszönhetően nem akad bele a ruhák éles részeibe, ellenáll a tépőzárnak és nem szöszösödik. A minőségi anyagot kiegészítik a lapos varratok és a részletes kivitelezés egy értékes hímzéssel.

A galléros férfi ColdBraker felső alkalmas

kültéri tevékenységek, munkavégzés, utazás, tevékenységek a természetben, sportolás (síelés, snowboard, motorsportok, szabadidő, téli sportok, trekking, túrázás és minden más kültéri tevékenység).

 

Második rétegként, funkcionális ruházatra való viselésre volt tervezve. Mint első réteg javasoljuk az antibakteriális funkcionális ruhaneműt használni, amely elvezeti az izzadságot a bőrről, szabályozza a hőmérsékletet, megszünteti a baktériumok szaporodását és az azt követő szagokat.

A felső tulajdonságai

 • testhezálló anatómiai szabás
 • nem nyomó lapos varratok
 • kellemes és könnyű anyag
 • elvezeti az izzadságot és nem hűt
 • gyorsan száradó és szennyeződés ellenálló
 • ellenáll a mechanikai kopásnak
 • sokkal erősebb, mint a pamut vagy más hétköznapi műszaki szál
 • hosszú élettartam és használati érték

A használt anyag és a javaslataink

ColdBraker (86% Poliamid, 14% Lycra) anyagból készült.

 

Ezt a terméket második rétegként javasoljuk viselni antibakteriális funkcionális ruhaneműre enyhe vagy hideg időben (0 / 15 ° C) alacsony fizikai aktivitásnál, vagy nagyon hideg időben (-10 / -20 ° C) fokozott fizikai aktivitásnál.

 

Az optimális funkcionalitás eléréséhez javasoljuk, hideg időjárásban mindig őrizze meg az egyes rétegek rendszerét:

 

1.réteg - antibakteriális funkcionális ruhanemű - izzadság elvezetése a bőrről, hőmérséklet szabályozás, baktériumok szaporodásának és az azt követő szagok megszüntetése

 

2.réteg - nem nedvszívó hőszigetelő ruházat - szállítja a gőzt a testtől, véd a hideg ellen

 

3.réteg - nem átázó gőzáteresztő ruházat - felszabadítja a gőzt a hőszigetelő rétegről, véd a szél, külső nedvesség vagy eső ellen

Miért poliamid és Lycra?

A poliamidból, azaz az egyik legerősebb szintetikus anyagból készült termékek nagyon jól ellenállnak a kopásnak, szakadásnak és károsodásnak. Nagyon rugalmasak és ellenállnak a vegyszereknek. A poliamidból készült termékek nagyon könnyűek. A poliamidnak nagyon alacsony a nedvszívó képessége, nagyon jól és gyorsan szárad.

 

A Lycra (azaz elasztán) egy rugalmas szál, amelyet hosszának háromszorosára ki lehet nyújtani. Éppen a poliamid és a Lycra kombinációja teszi lehetővé a rugalmas, könnyű, de mégis nagyon erős ruházatok gyártását. Jól szállítják az izzadságot a felső részre, így ezek egy tökéletes második hőszigetelő réteg.

 

A poliamidnak van egy jelentős tulajdonsága - mosással növekszik a szilárdsága - minden mosás után erősebb és erősebb. Ennek ellenére az ajánlott hőmérsékleten mossa. A legtöbb mosószer alkalmas, szilikon nélküli folyékony mosószerek használatát javasoljuk. Öblítőt ne használjon, mert a szálakon réteget hagy, amely megakadályozza a gőz molekulái szállításának funkcióját. Az öblítő, amely tévedésből került a termékre következő mosással eltávolítható.

 

Felső gondozása

 

Mérettáblázat

Értékelés 
23.01.2017

  Írd meg véleményed !

  Írd meg véleményed

  Hőszigetelő galléros férfi felső NanoBodix ColdBraker

  Hőszigetelő galléros férfi felső NanoBodix ColdBraker

  Kiváló minőségű fekete galléros férfi felső a jobb hőérzet érdekében. A felső biztosítja az izzadság és nedvesség elvezetését, kényelmet és a hőérzetet hideg időben is. Kényelmes és minőségi anyagokból készült, mint a poliamid és a Lycra.

  Írd meg véleményed

  Hasonló termékek ugyanezen kategóriában: 2